ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ

workshops / ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ, ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΜΠΟΥΖΟΥΡΗ
Το ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, η Άντζελα Μπρούσκου (σκηνοθέτης –ηθοποιός) και η συνεργάτης της Παρθενόπη Μπουζούρη (Ηθοποιός), διοργανώνουν workshop με σκοπό την γνωριμία με νέους ηθοποιούς και την δημιουργία μίας παράστασης που θα προκύψει από αυτή την συνάντηση.

Θέμα των εργαστηρίων «Οι Αγγελιοφόροι». Κείμενα που διατρέχουν την Ιστορία θα χρησιμοποιηθούν ως φορείς μιας γλώσσας, που μεταφέρει τα μηνύματα  της από το παρελθόν για να συνομιλήσει με το παρόν και το μέλλον. Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί στον βιομηχανικό χώρο του Βυρσοδεψείου που θα λειτουργήσει καθοριστικά σαν τόπος συνάντησης και διάδρασης για τους συμμετέχοντες και εκεί θα διαμορφωθεί και το τελικό αποτέλεσμα. Το μήνυμα του ηθοποιού-αγγελιοφόρου επαναπροσδιορίζεται σ’ έναν ανοιχτό διάλογο με την ιστορία του χώρου. Το ίδιο το κτίριο θα γίνει η αφετηρία μιας αφήγησης  που θα πυροδοτήσει την φαντασία και την δημιουργικότητα. Κείμενα από την Αρχαία Τραγωδία, καθημερινός λόγος, ποίηση, φιλοσοφία μπορούν να χρησιμεύσουν σαν υλικό για αυτή την προσέγγιση. Η επιλογή θα γίνει σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες.

Θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση  την Τρίτη 4 Ιουνίου  στις  17.00 μ.μ. όπου θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος καθώς  και η εγγραφή στο εργαστήριο.
 
Την ολοκλήρωση των 3 κύκλων του εργαστηρίου * θα ακολουθήσει μια σειρά παραστάσεων στο χώρο του Βυρσοδεψείου:

1ος κύκλος- Διάρκεια: 14-30 Ιουνίου  (3 εβδομάδες, 12 ώρες ανά βδομάδα. Σύνολο 36 ώρες), Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 15:00μ.μ.-19:00μ.μ.

2ος κύκλος- Διάρκεια: 20 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου (3 εβδομάδες, 12 ώρες ανά βδομάδα. Σύνολο 36 ώρες), Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 15:00μ.μ.-19:00μ.μ.

3ος κύκλος- Διάρκεια: 11 Οκτωβρίου-20 Οκτωβρίου (2 εβδομάδες 12 ώρες ανά βδομάδα. Σύνολο 24 ώρες), Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 15:00μ.μ.-19:00μ.μ.

*Στους δυο πρώτους κύκλους μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Προϋπόθεση για την συμμετοχή στον τρίτο κύκλο είναι η παρακολούθηση τουλάχιστον του Β’ κύκλου μαθημάτων.
 

                         
 
Site: http://www.theatrodomatiou.gr/

 
Days
εισάγετε ημερομηνίες

Hours
εισάγετε ώρες

Ticket
εισάγετε τιμή

Bookings
+302103453203 / +306908707881